Køkkener

Kontakt os med det samme for at høre mere om vores opsætning og montering af køkkener.

Køkkener

Køkkener

Hos Tømrerfirmaet Schæffer tilbyder vi en totalløsning, hvor vi river dit gamle køkken ned, monterer det nye køkken og afslutningsvist kører det gamle køkken væk. Hos os får du en professionel håndværker med mange års erfaring med montering og opsætning af nye køkkener. Et køkken skal se flot og nyt ud når det er monteret, derfor sætter vi en ære i at aflevere et kvalitetshåndværk.

Har du specialønsker til bordplader i materialer som for eksempel granit eller marmor, kan vi levere disse gennem vores netværk af samarbejdspartnere.

Køkkeneksperter

Vores mange års erfaring med opsætning og montering af køkkener har gjort os til eksperter på området. Hvis du har brug for råd eller vejledning til den optimale køkkenløsning for dig, er du velkommen til at trække på vores erfaring. Vi kan for eksempel rådgive i materialevalg, kogeøer og samtalekøkkener.

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Derfor lægger vi vægt på en god dialog, så du er sikker på at være tilfreds med resultatet. Vi overholder altid vores aftaler og leverer et godt stykke håndværk. Ærlighed og gennemsigtighed er nøgleord for os, derfor aftaler vi også en fast pris på forhånd, så du ikke skal forholde dig til uforudsete meromkostninger.

Få et tilbud på din opgave

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere, vi tager os af alle former for tømrerarbejde.

Udfyld formularen her eller ring til os på 29 84 81 81

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning i forhold til dit nye køkken.

Ring på 29 84 81 81 eller udfyld kontaktformularen herunder, så tager vi en snak om dine ønsker og dine behov og udarbejder et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail på kasper@tømrer-schæffer.dk.