Vinduer og døre

Kontakt os med det samme for at høre mere om vores bygning af terrasser.

Vinduer og døre

Vinduer og døre

Nedslidte eller rådne døre og vinduer kan have konsekvenser for indeklimaet i din bolig og kan forårsage fugtskader. Derudover er det ikke kønt at kigge på. Hos Tømrerfirmaet Schæffer får du en professionel fagmand til at udskifte dine døre og vinduer, så du kan holde varmen inden for i de kolde vintermåneder.

Vi kan levere mange forskellige former for vinduer og døre, herunder blandt andet:

  • Termoruder (2- og 3-lags)
  • Ovenlysvinduer
  • Klipvinduer
  • Bryggers- og terrassedøre

Benyt en professionel tømrer

Udskiftning af vinduer og døre kan være fristende selv at kaste sig ud i. Det kan virke som en simpel opgave, men udføres det ikke korrekt, kan det gå ud over vinduerne eller dørenes holdbarhed, funktion og/eller isoleringsegenskaber.

Vi anbefaler derfor altid, at man får en professionel tømrer til at udskifte sine døre og vinduer. Vi har mange års erfaring med istandsættelse og udskiftning af vinduer, så du er altid sikker på at få et flot og funktionsdygtigt resultat, hvor alt er i lod og vater, og indvendige skader undgås.

Få et tilbud på din opgave

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere, vi tager os af alle former for tømrerarbejde.

Udfyld formularen her eller ring til os på 29 84 81 81

Kontakt os allerede i dag

Er du i tvivl om hvorvidt det er ved at være tid til at få skiftet hovedddøren eller vinduerne? Eller har du brug for rådgivning i forhold til valg af vinduer, måske med henblik på klimaoptimering?

Giv os et kald på telefon 29 84 81 81, så tager vi en snak om din situation og behov, og samtidig kan du få et uforpligtende tilbud på opgaven. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden eller sende en mail på kasper@tømrer-schæffer.dk.