Renovering

Kontakt os med det samme for at høre mere om hvilket renoveringsarbejde vi udfører.

Renovering

Renovering

Hos Tømrerfirmaet Schæffer kan vi klare alle former for renovering, både udvendige og indvendige. Vi har bred erfaring med renovering af huse og lejligheder. Vi løser alle små og mellemstore opgaver – altid til tiden og altid til en fast aftalt pris.

En renovering kan være et omfattende projekt for mange husejere og lejlighedshavere, derfor ønsker vi at tilbyde en totalentreprise. Gennem vores brede netværk af håndværkere, herunder malere, murere, gulvslibere og lignende, tilbyder vi en pakkeløsning, så du ikke skal bruge tid på at kontakte og have forbindelse til en masse forskellige samarbejdspartnere under renoveringsprocessen.

Erfaren sparringspartner

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal have renoveret sit hus eller sin lejlighed. Det kan være svært at gennemskue, hvad der er nødvendigt og omfanget af processen. Du er derfor velkommen til at trække på vores mange års erfaring med renovering, både før, under og efter projektet. Vi rådgiver og vejleder om de bedste løsninger, så vi er sikre på at opfylde dine ønsker og behov. En god dialog mellem kunde og håndværker er altafgørende for det gode resultat.

Få et tilbud på din opgave

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere, vi tager os af alle former for tømrerarbejde.

Udfyld formularen her eller ring til os på 29 84 81 81

Uforpligtende dialog

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit kommende renoveringsprojekt. Fortæl om dine ønsker og behov, og få et godt råd med på vejen.

Vi kan kontaktes via formularen eller du kan give et kald på 29 84 81 81. Du er også velkommen til at sende en mail til kasper@tømrer-schæffer.dk.