Terrasser

Kontakt os med det samme for at høre mere om vores bygning af terrasser.

Terrasser

Terrasser

Tømrerfirmaet Schæffer har opført et utal af terrasser, og vi har efterhånden gjort os den erfaring at ikke to terrasser er ens. Derfor kan vi agere samarbejdspartner i hele forløbet, lige fra når ideen opstår til når terrassen er færdig.

Vi rådgiver og vejleder om valg af træsorter, og om den optimale løsning til dit hus og have. Vi bygger en terrasse der passer til lige netop de behov og ønsker du måtte have.

Vi kan for eksempel bygge overdækkede terrasser, terrasser i flere niveauer eller hævede terrasser med udsigt til hele haven.

Træterrasse i høj kvalitet

En terrasse er et af husets samlingspunkter. Her kan man nyde de lune sommeraftener med familien, til duften af grill og fuglenes fløjten. Derfor er det vigtigt at terrassen er flot og funktionel.

Vi sætter stor pris på at levere et stykke arbejde som du er tilfreds med. Derfor er du med inde over processen fra start til slut. Vi ved at en god dialog skaber de bedste resultater. Vi leverer professionelt håndværk til tiden og altid til en aftalt pris, så du ikke skal bekymre dig om ubehagelige økonomiske overraskelser.

Få et tilbud på din opgave

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere, vi tager os af alle former for tømrerarbejde.

Udfyld formularen her eller ring til os på 29 84 81 81

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag, hvis du har lyst til at snakke om din kommende terrasse. Vi giver et godt råd med på vejen og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi kan kontaktes direkte på telefon 29 84 81 81 eller gennem vores kontaktformular. Du har også mulighed for at kontakte os via mail på kasper@tømrer-schæffer.dk.