Gulve

Kontakt os med det samme for at høre mere om vores lægning af gulve.

Gulve

Nyt Gulv

At få lagt nye gulve kan være en omfattende og uoverskuelig proces for mange. Derfor tilbyder vi hos Tømrerfirmaet Schæffer en totalløsning. Vi leverer og lægger dit nye gulv og tager det gamle med, når vi kører hjem igen.

Vi er leveringsdygtige i gulve i mange forskellige materialer og gulvtyper, herunder for eksempel:

  • Klikgulv
  • Svømmende gulv
  • Laminatgulve
  • Massive gulve

Det helt rigtige gulv

Et gulv kan være altafgørende for helhedsudtrykket i ethvert rum. Derfor er det vigtigt at det er lavet ordentligt, så både funktion og udseende er i top. Alle gulve tjener forskellige formål: Skal det være skridsikkert? Hvilke krav har du til rengøring og vedligeholdelse? Har du specifikke ønsker til akustikken i rummet? Vi har bred erfaring med gulve og kan derfor agere sparringspartner når du skal have lagt nyt gulv, så du er sikker på få en løsning der matcher dine behov og ønsker.

Hos Tømrerfirmaet Schæfer sætter vi pris på et godt håndværk, og efterlader derfor aldrig en opgave før vi selv er 100% tilfredse med det udførte arbejde. Tæt dialog med vores kunder, gennemsigtighed og professionelt håndværk er nøgleord for os.

Få et tilbud på din opgave

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere, vi tager os af alle former for tømrerarbejde.

Udfyld formularen her eller ring til os på 29 84 81 81

Kontakt os i dag for råd og vejledning

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale om dit nye gulv. Vi rådgiver og vejleder i materialevalg og optimale løsninger.

Ring 29 84 81 81 eller send en mail på kasper@tømrer-schæffer.dk. Du har også mulighed for at tage kontakt via formularen.