Tilbygninger

Kontakt os med det samme for at høre mere om vores opførsel af tilbygninger.

Tilbygninger

Tilbygninger

Skal du have bygget ud? Hos Tømrerfirmaet Schæffer opfører vi alle typer udbygninger, uanset om det er til beboelse, et nyt værksted, en carport, et bryggers eller lignende. Ingen opgaver er for små eller for store.

Vi leverer håndværk i høj kvalitet og altid til tiden. Vi gør meget ud af at overholde vores aftaler, så du får den bedst mulige oplevelse. Gennemsigtighed og professionalisme er nøgleord for os, så vi arbejder altid ud fra en aftalt pris, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter.

Få flere kvadratmeter i huset

En tilbygning kan tillægge din nuværende bolig stor værdi. Et ekstra værelse til børnene eller en garage du kan tilgå direkte fra bryggerset, giver følelsen af mere plads, men hvordan får man lige lavet en tilbygning uden at huset mister sit oprindelige udtryk og charme?

Vi har gennemgående erfaring med tilbygninger og kan derfor rådgive og give inspiration til, hvordan din nye tilbygning skal opføres og se ud. Vi har et bredt kendskab til forskellige materialer og træsorter, og deres respektive fordele og ulemper.

Få et tilbud på din opgave

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere, vi tager os af alle former for tømrerarbejde.

Udfyld formularen her eller ring til os på 29 84 81 81

Få et tilbud på din tilbygning

Hvis du har spørgsmål til typer af tilbygninger eller hvordan du får lavet en tilbygning der opfylder netop dine behov og ønsker, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi tager en snak om dit kommende projekt, for vi ved at en god dialog skaber de bedste resultater.

Vi kan kontaktes på telefon 29 84 81 81 eller via mail på kasper@tømrer-schæffer.dk. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden.